Gerrit uithoorn

Gerrit is eten, drinken, brouwen, spelen en cinema. Kom genieten!

Welkom bij Gerrit, de gezelligste huiskamer van Uithoorn! Hier kun je terecht voor een lekker diner, een goeie borrel met mooie bieren, een paar potjes sjoelen of airhockey in de Playground óf kom een film pakken in Filmtheater Gerrit. 

We houden van simpel en strak. Net als de ontwerper van ons gebouw, Gerrit Rietveld. Geen poespas, maar wel voor ieder wat wils. Zo kun je bij Gerrit ook brouwworkshops volgen bij de vrienden van Naeckte Brouwers en heb je de mogelijkheid om bij ons vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en culturele evenementen te organiseren. Lees hieronder verder om de vele kleuren van Gerrit te ontdekken!

Café & restaurant

Kom proeven van de lekkerste creaties uit onze keuken. Bestel heerlijke bitterballen, nacho’s of Thaise curryballen tijdens de borrel of geniet van onze dinerkaart met daarop de lekkerste gerechten: van een authentieke carpaccio of perfect gebakken rib-eye tot onze machtige beefburger. Check de volledige kaart hieronder!

gerrit uithoorn
gerrit uithoorn

GERRITS MENU

Neque elit, rutrum in laoreet nec eget scelerisque volutpat sit. Bibendum tincidunt a scelerisque consectetur ultrices elementum pulvinar non.

Film & theaterzaal

Na jarenlange afwezigheid beschikt Uithoorn eindelijk weer over een eigen bioscoop- en theaterzaal: Filmtheater Gerrit. Hier kijk je nieuwe en oude films, van actie tot komedie, van arthouse tot documentaire. Ook biedt Filmtheater Gerrit ruimte voor andere voorstellingen zoals stand-up comedy, theater en meer.

gerrit uithoorn bioscoop
Spelen bij Gerrit

Playground

Zin in een spelletje? In onze Playground kun je sjoelen, airhockeyen, een potje darten en nog veel meer. Een stukje ouderwetse gezelligheid, dáár houden we van.

Brouwen bij Gerrit

Onder het dak van Gerrit opereert de inmiddels derde brouwlocatie van Naeckte Brouwers. De blinkende lagertanks worden echter niet alleen ingezet voor het maken van hun prachtbieren. Zo organiseert Gerrit samen met Naeckte Brouwers volledige brouwworkshops voor enthousiaste groepen vrienden of bedrijfsuitjes. Ook hebben we een Hobbybrouwersfestival op poten gezet  waarbij veelbelovende hobbybrouwers uit de omgeving hun creaties konden laten proeven en met elkaar streden om de winst van het lekkerste bier.

gerrit brouwers
gerrit brouwerij

Events

27
NOV
Rob & Emiel, Magic Cabaret Theater Diner
Gerrit
Prijs: €75 p.p.
6:00 uur
27
NOV
Rob & Emiel, Magic Cabaret Theater Diner
Gerrit
Prijs: €75 p.p.
18:00 uur
06
DEC
Gerrits Pubquiz
Gerrit
Prijs: €7,50 p.p.
20:00 uur
24
NOV
DANSEN BIJ GERRIT: met DJ's Assel Vecchio
Gerrit
Prijs: € gratis entree p.p.
21:00 uur
26
NOV
70s / 80s QUIZ met muziekbingo
Gerrit
Prijs: €10,- p.p.
19:30 uur
17
DEC
Top 2000 QUIZ
Gerrit
Prijs: €10,- p.p.
19:30 uur
23
NOV
FILM: Rocco & Sjuul
Filmtheater Gerrit
Prijs: €10 p.p.
7:30 uur
23
NOV
FILM: Rocco & Sjuul
Filmtheater Gerrit
Prijs: €10 p.p.
19:30 uur
26
NOV
FILM: Killers of the Flower Moon
Filmtheater Gerrit
Prijs: €10 p.p.
15:30 uur
30
NOV
FILM: Sound of Freedom
Filmtheater Gerrit
Prijs: €10 p.p.
19:30 uur

Werken bij Gerrit

Wil jij lekker verdienen, ons gezellige team komen versterken en onderdeel uitmaken van een van de meest iconische plekken van Uithoorn en omstreken? Solliciteer dan direct via de knop hieronder.

Vrienden van Gerrit

Wil jij een vriend van Gerrit worden en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Contact